Σύνδεση

Σύνδεση

 Συνάντηση στο Βελβεντό: Προστασία και Ανθεκτικότητα στα Πιέρια όρη απέναντι στην Κλιματική Κρίση

 
prostasia pieria orh

Στο Βελβεντό, ‘’Πολιτική Προστασία – Ανθεκτικότητα – Αειφορία: Τα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην κλιματική κρίση”. Μία συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Βελβεντού με εξαιρετικό ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο όμως με χρήσιμα συμπεράσματα και πρακτικές για την προστασία του δασικού μας πλούτου.

Συμμετέχουμε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Κιοσές Ιωάννης.

Με την συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάδειξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) και Προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων (Ελ.Δ.Α.Π.) Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και του Αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Υ Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρος Μάδης – Δήμαρχος Παιανίας οι οποίοι μας παρουσίασαν χρήσιμες πρακτικές για την προστασία του δασικού οικοσυστήματος όπως εφαρμόζεται στον #Υμηττό από 12 δήμους της Αττικής, μέλη του Σ.Π.Α.Υ.

Η συμμετοχή του Δήμου Βελβεντού στον νεοσύστατο Δίκτυο Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα & την Αειφορία καθώς η πρόθεση συνεργασίας των όμορων με το Βελβεντό δήμων Σερβίων, Βέροιας, Κατερίνης είναι σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια όλων να προστατευθούν τα Πιέρια Όρη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα υποστηρίζει αυτήν την προσπάθεια στα ζητήματα υποδομών και μέσων.

Γενικότερα, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον στρατηγικό σχεδιασμό στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, συστήνοντας ήδη Ομάδα Εργασίας για τη Διαμόρφωση Σχεδίου Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών & Διαχείρισης Κρίσεων.

Γιώργος ΑμανατίδηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου Βελβεντού

Κεντρική Σύσκεψη διοργάνωσε ο Δήμος Βελβεντού την Τρίτη 11 Ιουνίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Πολιτική Προστασία – Ανθεκτικότητα – Αειφορία: Τα Πιέρια Όρη στο επίκεντρο της προστασίας και της θωράκισης απέναντι στην κλιματική κρίση” με την συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάδειξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) και Προέδρου του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων (Ελ.Δ.Α.Π.) Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ι. Κωνσταντάτου και του Αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Υ. Δημάρχου Παιανίας κ. Ι. Μάζη και συνεργατών τους.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βελβεντού κ. Μανώλης Στεργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Αμανατίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Έδρας κ. Χ. Γκοβεδάρος, οι Δήμαρχοι των Δήμων Σερβίων κ. Χ. Ελευθερίου, Βέροιας κ. Κ. Βοργιαζίδης, στους οποίους χωροταξικά απλώνεται ο ορεινός όγκος των Πιερίων, ο Εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Ι. Κιοσές, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας κ. Ν. Συλλίρης, ο Διευθυντής Δασών Ν. Κοζάνης κ. Δ. Τσίμπληνας, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Μακεδονίας κ. Ν. Μητσογιάννης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Κοζάνης κ. Γ. Καμπουρίδης, ο Διοικητής Π.Υ. Κοζάνης κ. Χ. Τσανακτσίδης, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Βελβεντού και εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο των Πιερίων (ο ΔΑΣ Αγίας Κυριακής & Παλαιογρατσάνου, οι Ορειβατικοί Σύλλογοι, Βελβεντού, ΕΟΣ, ΣΕΟ Κοζάνης, το Κέντρο για το Περιβάλλον και την Αειφορία Βελβεντού-Σιάτιστας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Καταφυγίου). Δεν μπόρεσε να παραστεί ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ι. Ντούμος λόγω έκτακτης ανάγκης.
Ο Δήμος Βελβεντού αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς του οδοιπορικού που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), μετά την ίδρυση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεων, εμπειριών όλων των εμπλεκόμενων φορέων και Δήμων της χώρας και με κύριο σκοπό να αναδειχθεί αλλά και να στηριχτεί υλικοτεχνικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πραγματικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας.
Ο Δήμαρχος Βελβεντού στο καλωσόρισμά του ανέπτυξε την αναγκαιότητα προστασίας των Πιερίων μέσω της συνεργασίας των κρατικών υπηρεσιών αλλά και των όμορων Δήμων με την βοήθεια του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων και του Σ.Π.Α.Υ. Επέδωσε στον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Κωνσταντάτο ένα αντίγραφο της εικόνας της Κοίμησης της Θεοτόκου, πολιούχου του Βελβεντού.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και οι συνεργάτες του, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για την πρωτοβουλία ίδρυσης του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων και παρουσίασε τηλεοπτικά την επιτυχημένη πρακτική του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάδειξης Υμηττού.
Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας αφού ανέπτυξε την αξία της δικτύωσης των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για κοινό σκοπό, δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια των Πιερίων.
Στη σύσκεψη όπου κατέθεσαν τις απόψεις τους όλοι οι συμμετέχοντες, συζητήθηκαν προτάσεις παρεμβάσεων και ενεργειών για την αποτελεσματική οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την συνεργασία των όμορων Δήμων πέριξ των Πιερίων και με την ουσιαστική συνδρομή του Δικτύου.
Στο τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης επέδωσε στον Δήμαρχο Βελβεντού μια αναμνηστική πλακέτα του Σ.Π.Α.Υ. για την συγκεκριμένη συνάντηση προς τον Δήμο του Βελβεντού.
Την επόμενη μέρα ακολούθησε επίσκεψη των φιλοξενούμενων από το Ελ.Δ.Α.Π. στο Βελβεντό και στα Πιέρια.
Το επόμενο βήμα είναι ο αναγκαίος συντονισμός των όμορων Δήμων με το Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων και τον Σ.Π.Α.Υ. στην κοινή προσπάθεια για την και την προστασία και τη θωράκιση των Πιερίων με την συνδρομή και της Περιφερειακής Αρχής.
Η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι η σύγχρονη πρόκληση. Μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε σημαντική ευκαιρία.

 

 

Πηγή : velventos.gr
            efkozani.gr

Μια πανέμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στην συνάντηση χορευτικών που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού


mov xoreytika home

Μια υπέροχη βραδιά περάσαμε, γεμάτη κέφι και χορό στην κεντρική πλατεία, έχοντας την χαρά να φιλοξενούμε το χορευτικό της Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης,του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων "Τα Κάστρα"και φυσικά τα παιδικό χορευτικό τμήμα,το εφηβικό και το τμήμα ενηλίκων του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού!

 Ευχαριστούμε θερμά τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτων, Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων κ Μορφωτικού ομίλου Βελβεντού τον Δήμο Βελβεντού, τα καταστήματα της πλατείας, την ορχήστρα Δυτικομακεδόνες κ όλο τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση !!

Ήταν όλα υπέροχα!!

Έρχονται κ άλλα περισσότερα!

 

 

Πηγή: 
Πολλές φωτογραφίες και το βίντεο είναι του συντοπίτη μας Νίκου Βλάχου και του movelventou.gr

 

Πρόσκληση συμμετοχής στο Sustainathon: Crafting Sustainable Futures, ένα εργαστήριο συνδημιουργίας τοπικών φορέων της Δυτικής Μακεδονίας


Sustainathon 60 home


  • Θες να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση;
  • Σε ενδιαφέρει η βιώσιμη ανάπτυξη κι επιχειρηματικότητα;
  • Ασχολείσαι με την αγροτική παραγωγή;
  • Σε ενδιαφέρει ο πράσινος τουρισμός ή επιχειρηματίας που θέλεις να διευρύνεις με πράσινες δράσεις την επιχείρησή σου;

Εάν ΝΑΙ τότε έλα να γνωριστούμε στο Sustainathon: Crafting Sustainable Futures, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/xZ5XDSjEYeSA862k8, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κτήριο Διοίκησης – ΖΕΠ), 16:00-20:00, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, της Μονάδας Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

‘Ελα να δικτυωθείς και να συνδιαμορφώσουμε λύσεις στις εξής θεματικές:

  1. Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε στον τοπικό πληθυσμό (εργαζόμενους δημοσίου & ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματίες~εκκολαπτόμενους και υφιστάμενους) δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την υποστήριξη της βιώσιμης μετάβασης μεγάλων επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και τη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων;
  2. Πώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί και να λειτουργεί ένα κέντρο ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στη ψηφιακή εποχή και σε μια περιοχή υπό μετάβαση (one stop liaison office);
  3. Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τη διαρκή επικοινωνία των επιμέρους δημόσιων φορέων που ασχολούνται με τη βιώσιμη μετάβαση στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την αλληλοσυμπλήρωση των επιμέρους προσπαθειών;
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν voucher για εξαργύρωση σε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. 
  • Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο:https://www.oenef.eu/lab/rural-incubators/

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις/απορίες, στείλτε μας στο ????: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Sustainathon: Crafting Sustainable Futures αποτελεί ενέργεια του Path – Rural Innovation Accelerator Δυτικής Μακεδονίας που υλοποιείται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας σε συνεργασία με το Impact Hub Athens και την υποστήριξη του Ιδρύματος Google, που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του οικοσυστήματος καινοτομίας στη Δυτική Μακεδονία, δίνοντας έμφαση σε δραστήριους νέους, επιχειρηματίες κι ενεργούς πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Μείνετε συντονισμένες/οι!

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY 

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56 

Μπες και συ στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας.

Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή: https://shorturl.at/lyOR3

 

Sustainathon

 

 

Sustainathon2

 

 

Πηγή

 

Θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού

theatrikh parastash home

Η δωρεάν θεατρική παράσταση είναι ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας. theatrikh parastash


Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 9 μμ. Στο Πνευματικό Κεντρο Βελβεντού.

 

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.

 

Logo Dimos Velventou no white outside

 


 

Πηγή

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο δημαρχείο Βελβεντού-“Κάθεστε επάνω σε έναν ανεκμετάλλευτο, με την καλή έννοια, τουριστικό θησαυρό”-Τι είπε για τους δυο συνεταιρισμούς-Η συνάντηση με τον δήμαρχο Μανώλη Στεργίου

dimarxeio velventou mitsotakis home
 

 

Πηγή

 

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Βελβεντό και τους συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ & Δήμητρα

 
velvento mitsotakis eoiskepsi home


Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Βελβεντό και τους συνεταιρισμούς ΑΣΕΠΟΠ & Δήμητρα.

  

Πηγή
kozanimedia.gr
kozan.gr

 

Στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - 
Ενημερώθηκε για τις εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε πριν από δύο χρόνια η γέφυρα.

gefira servion mitsotakis home

Μια μικρή στάση στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων το πρωί της Τρίτης 21/5 για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν μεταβεί στο Βελβεντό απ’ όπου ξεκινά η περιοδεία του στην Δ. Μακεδονία. Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε πριν από δύο χρόνια σε συγκεκριμένο σημείο η γέφυρα αλλά και για τον προγραμματισμό που υπάρχει σε επίπεδο ελέγχου και νέων εργασιών συντήρησης στο σύνολο της γέφυρας.
 

Πηγή

 

7-8-9 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βελβεντό για το 1ο Offroad adventure!


1ο Offroad adventure home1ο Offroad adventureΠηγή

 

Εκτός η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 30 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας


prasino tameio piroprostasia


Με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη, και μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου (15.5.2024), διατίθενται πόροι ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, πλάτους 10 μέτρων, περιμετρικά οικισμών που βρίσκονται εντός ή πλησίον δασών και δασικών εκτάσεων υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιών.

Οι πόροι προέρχονται από το πρόγραμμα: «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2024» του Πράσινου Ταμείου που υλοποιεί η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Δασών μέσω των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών.

Ο κύριος στόχος του έργου είναι να συμβάλλει στην αμφίδρομη και αποτελεσματική πυροπροστασία των οικισμών και των δασικών οικοσυστημάτων.

ΟΙ 196 ΔΗΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι εξής 6: Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σαμοθράκης και Θάσου

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι εξής 18: Θέρμης, Θερμαϊκού, Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Νεάπολης Συκεών, Πυλαίας – Χορτάτη, Κορδελιού – Ευόσμου, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνος, Δέλτα, Πολυγύρου, Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη

Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εξής 7: Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Ρήγα Φεραίου, Αλοννήσου, Σκοπέλου και Σκιάθου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οι εξής 12: Ιστιαίας – Αιδηψού, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Διρφύων – Μεσσαπίων, Χαλκιδέων, Κύμης – Αλιβερίου, Θηβαίων, Αλιάρτου, Ορχομενού, Αμφίκλειας – Ελάτειας, Λοκρών, Μώλου – Αγ.Κωνσταντίνου και Τανάγρας

Περιφέρεια Αττικής οι εξής 57: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Φυλής, Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων – Αρτέμιδος, Ωρωπού, Αθηναίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Γλυφάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μεταμορφώσεως, Νέας Ιωνίας, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος, Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας

Περιφέρεια Πελοποννήσου οι εξής 26: Άργους – Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Ναυπλιέων, Τρίπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, Νότιας Κυνουρίας, Μεγαλόπολης, Κορινθίων, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Βέλου – Βόχας, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας, Σπάρτης, Μονεμβασίας, Ευρώτα, Ελαφονήσου, Ανατολικής Μάνης, Τριφυλίας, Πύλου – Νέστορος, Οιχαλίας, Μεσσήνης, Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι εξής 12: Πύργου, Πηνειού, Ήλιδας, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πατρέων, Καλαβρύτων, Ερυμάνθου, Δυτικής Αχαΐας και Αιγιαλείας

Περιφέρεια Κρήτης οι εξής 24: Αρχανών – Αστερουσίων, Βιάννου, Γόρτυνας, Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Φαιστού, Χερσοννήσου, Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας, Οροπεδίου Λασιθίου, Σητείας, Αγίου Βασιλείου, Αμαρίου, Ανωγείων, Μυλοποτάμου, Ρεθύμνης, Αποκορώνου, Γαύδου, Καντάνου – Σελίνου, Κισσάμου, Πλατανιά, Σφακίων και Χανίων

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εξής 34: Σύρου – Ερμούπολης, Άνδρου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Θήρας, Τήνου, Κιμώλου, Φολεγάνδρου, Ανάφης, Σίκινου, Αντιπάρου, Μυκόνου, Κέας, Σερίφου, Κύθνου, Σίφνου, Αμοργού, Ιητών, Μήλου, Πάρου, Αγαθονησίου, Αστυπάλαιας, Καλυμνίων, Λειψών, Λέρου, Πάτμου, Καρπάθου, Ηρωικής Νήσου Κάσου, Κω, Νισύρου, Μεγίστης, Ρόδου, Σύμης, Τήλου και Χάλκης

 

Πηγή

 

Πρόσκληση για το ετήσιο εαρινό πανηγύρι Αγίας Κυριακής


agia kiriaki panigiri prosklisi homeagia kiriaki panigiri prosklisi

 

 

Logo Dimos Velventou no white outside

 


 

Πηγή

 

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC