Διαφημίστε δωρεάν την επιχείρησή σας 
στην ιστοσελίδα dhmoi.gr

  

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον Τοπικό Επιχειρηματία το επιθυμεί, να Προβληθεί 100% Δωρεάν στην Ιστοσελίδα αυτή (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση) με το Βασικό Πακέτο Προβολής μας (Free) για ένα χρόνο και χωρίς καμμιά άλλη υποχρέωση ανανέωσης.

 

Συνοπτικά το Πακέτο Προβολής "FREE" παρέχει στον

Επαγγελματία τη δυνατότητα να προβάλλει ένα μεγάλο έγχρωμο

Banner υψηλής ανάλυσης, την Επωνυμία και το Logo της

Επιχείρησής του, την Καταχώρηση στις αντίστοιχες Επαγγελματικές Κατηγορίες, Τηλέφωνο επικοινωνίας με δυνατότητα άμεσης κλήσης από smartphone, Τοποθέτηση στο Χάρτη, Αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας με λέξεις-κλειδιά, Δωρεάν Οδηγίες στον χρήστη μέσω Google Maps, και τέλος ρύθμιση SEO εκ μέρους της ιστοσελίδας, ώστε να

περιλαμβάνεται και στα Αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.

Ανοίγοντας τη σελίδα θα βρείτε την ένδειξη: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Αφότου συμπληρώσετε τα Στοιχεία της Επιχείρησής σας και μετέπειτα επιλέξετε το Πακέτο Προβολής "Free" καταχωρώντας τον κωδικό κουπονιού memberdiscount10 το Καλάθι Αγορών μηδενίζει και μπορείτε να στείλετε την Παραγγελία σας.
Σημειωτέον ο πελάτης δεν θα χρεωθεί απολύτως τίποτα και θα απολαύσει 1 χρόνο Προβολής της Επιχείρησής του με το Πακέτο Free, στην ιστοσελίδα. Καμία απολύτως υποχρέωση δεν τον δεσμεύει για να ανανεώσει μετά τον 1 χρόνο την Προβολή του, σε οποιοδήποτε Πακέτο. Μπορεί παρόλα αυτά, αν θέλει και όποτε θέλει, κατά τη διάρκεια της Δωρεάν Προβολής του, να αναβαθμίσει το Πακέτο Προβολής του με κάποιο άλλο Πακέτο.

Μπείτε στην ιστοσελίδα και καταχωρήστε την επιχείρηση σας ΕΔΩ

 

 

Κατεπείγουσα Πρόσκληση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βελβεντού με το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε στο ΜΕΤΟΧΙ

 

 

Εθελοντική αιμοδοσία του

Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού

στο Πνευματικό Κέντρο


Πασχαλινές ευχές από το Δήμο Βελβεντού

 

Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 31 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού 

Η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 από τις 16:00-20:00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.

 

 

 

Ανακοίνωση του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού σχετικά με την ακύρωση των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

 

 

Μετά από την κοινή υπουργική απόφαση με την οποία ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των φορέων, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού ενημερώνει τα μέλη του ότι:

α) η παρέλαση καρναβαλιστών την Κυριακής της Μεγάλης Αποκριάς 1 Μαρτίου, δεν θα πραγματοποιηθεί &

 

β) η συνεστίαση των μελών του, στο “ΜΕΤΟΧΙ” το βράδυ της Μεγάλης Αποκριάς 1 Μαρτίου, ακυρώνεται.

 

 

 

 

Ομόφωνη ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Βελβεντού.


 

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού με μόνο θέμα συζήτησης τον προϋπολογισμό του έτους 2020 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 21.02.20 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.

Για το κρίσιμο θέμα του προϋπολογισμού – τον πρώτο για ένα έτος διαχείρισης στον επανασυσταθέντα Δήμο Βελβεντού - είχε προηγηθεί Λαϊκή Συνέλευση σύμφωνα με την αυτοδιοικητική παράδοση του τόπου, την Τετάρτη 19.02.20, στην οποία οι φορείς και οι Δημότες ενημερώθηκαν για την πρόταση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να κάνουν τις προτάσεις τους και αυτές να συμπεριληφθούν στην τελική πρόταση.

Στη συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε σαφές από τον Δήμαρχο, κο Μανώλη Στεργίου, ότι για το τρέχον έτος ο προϋπολογισμός αποτυπώνει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής αφενός να εξορθολογίσει τα οικονομικά μεγέθη μετά τον διαχωρισμό των Δήμων και αφετέρου να σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, για την οποία το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει μια ευρεία διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Ιδιαίτερα σημαντική τόσο για συμβολικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους, θεωρούμε την ομόφωνη ψήφιση του προϋπολογισμού, με την οποία σηματοδοτείται η σύμπνοια στις προτεραιότητες και στις προβλέψεις του προϋπολογισμού, ως βασικού εργαλείου διαχείρισης και ελέγχου.

Ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού σας προσκαλεί στην καθιερωμένη συνεστίαση των μελών του.


 

Ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού σας προσκαλεί στην καθιερωμένη συνεστίαση των μελών του, την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς 1 Μαρτίου. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ. στο εξοχικό κέντρο "ΜΕΤΟΧΙ" με την ορχήστρα Βελβεντού.
 

Τηλέφωνο κρατήσεων 2464032190.

Είσοδος για την ενίσχυση του ΜΟΒ 5€.
 

 

 

Το Δ.Σ. του ΜΟΒ

Τα συμπεράσματα από την Ημερίδα για την Αιθαλομίχλη στο Βελβεντό  

Την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού, ημερίδα ευαισθητοποίησης των πολιτών για το ανθυγιεινό φαινόμενο της αιθαλομίχλης που κατακλύζει τους οικισμούς κάθε χειμώνα, λόγω χρήσης ακατάλληλων καύσιμων υλών.

Συνδιοργανωτές: ΚΠΕ Βελβεντού - Σιάτιστας, ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Βελβεντού και το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.      

Το θέμα της ημερίδας ήταν «Αιθαλομίχλη. Η ρύπανση της ατμόσφαιρας και οι επιπτώσεις στην υγεία από την καύση στερεών και ορυκτών καυσίμων».
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε:

Εισήγηση της Π.Ο. του ΚΠΕ Βελβεντού-Σιάτιστας με θέμα: «Ανάδειξη τοπικών περιβαλλοντικών ζητημάτων»,

Εισήγηση του Βιολόγου  και Προϊστάμενου στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Αλβανού Δημήτρη με θέμα: «Επιτρεπτά είδη καυσίμων»,

Εισήγηση του Μηχανολόγου Μηχανικού κ. Πεκόπουλου Δημήτρη με θέμα: «Η αντιμετώπιση του προβλήματος».

Εισήγηση της Παιδίατρου κας Τσιώρα Βασιλική με θέμα: «Επιπτώσεις της αιθαλομίχλης στην παιδική ηλικία».

Ακολούθησε συζήτηση με τους δημότες οι οποίοι μετά την ενημέρωση εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους.
 

Συμπεράσματα της ημερίδας:

  •  
  1. Η καύση άλλων υλικών θέρμανσης, οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση και στη πολύ ακριβή τιμή του πετρελαίου. 
  2. Ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από καύση ξυλοκάρβουνου είναι μεγάλος και ειδικά στα μικρά παιδιά.
  3. Ενημέρωση με κάθε πρόσφορο τρόπο των δημοτών, από τον  Δήμο Βελβεντού, να αποφεύγουν την καύση ακατάλληλων υλικών για θέρμανση.
  4. Ενημέρωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (τηλ: 2461351474)  από κάθε πολίτη για τα περιστατικά καύσης ακατάλληλων υλικών που διαπιστώνονται εντός των οικισμών.    
  5. Κοινοποίηση του παρόντος δελτίου στους βουλευτές του νομού με τα αιτήματα α) της δια νόμου απαγόρευσης πώλησης ξυλοκάρβουνου από τα ορυχεία σε οικιακούς καταναλωτές και β) της αύξησης της επιδότησης αγοράς πετρελαίου θέρμανσης, από αυτήν την ολίγιστη που ισχύει σήμερα, στους καταναλωτές των ορεινών οικισμών της Βόρειας Ελλάδας ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν πετρέλαιο αντί άλλων επιβλαβών υλικών.
  6. Κοινοποίηση του παρόντος δελτίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμει στο αίτημα για επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στους ορεινούς δήμους ή ενδεχομένως άλλης μορφής ενέργειας, φιλικής προς το περιβάλλον, για τη θέρμανση των νοικοκυριών. 


       
 

           

 

           

 

 

Πρόσκληση στην γιορτή του Αη-Θανάση και στο έθιμο της λουκανικοφαγίας στο Βελβεντό.

 

 

Το πατροπαράδοτο έθιμο της λουκανικοφαγίας θα αναβιώσει και φέτος στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου ανήμερα της γιορτής, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, μετά τη θεία λειτουργία (που θα ξεκινήσει στις 8:30) και μέχρι το απόγευμα.

Στις γραφικές πλαγιές των Πιερίων, 2 χιλιόμετρα δεξιά από το Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού ο Δήμος Βελβεντού σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ θα προσφέρουν λουκάνικα και τοπικό κρασί στους επισκέπτες.

Το Βελβεντό της Κοζάνης μέσω Εγνατίας απέχει λιγότερο από μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη.

Όσοι επισκεφτούν το Βελβεντό μπορούν να κάνουν βόλτα και στο φαράγγι του Σκεπασμένου με τους καταρράχτες.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθευτούν ντόπια νόστιμα λουκάνικα από τα βελβεντινά κρεοπωλεία, τοπικά κρασιά από τα τρία επισκέψιμα οινοποιεία και γλυκά, μαρμελάδες, τουλούμπες και ζεματιστούς κουραμπιέδες και άλλα τοπικά προϊόντα από τα ντόπια καταστήματα, τα ζαχαροπλαστεία και τα εργαστήρια του Βελβεντού.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

Ώρα

ΚΑΙΡΟΣ

Scattered Clouds
26.9°C

Βελβεντός

Scattered Clouds Humidity: 47.6785%
Wind: SE at 3.09 M/S
Scattered Clouds
15°C / 26.7°C
SP_WEATHER_THUNDERSTORM_WITH_RAIN
14.9°C / 21.3°C
Few Clouds
9.7°C / 20°C
Light rain
11°C / 19.6°C

Ημερολόγιο

September 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Μετάφραση

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

          Copyright © 2015                                                                                                                                                                Designed by  Tech Solutions PC
Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού