Πρόσκληση συμμετοχής στη διεθνή διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "TORINO FASHIONMATCH" 2021


torino fashion match

Η ΑΝΚΟ, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί ενδιαφερόμενους, που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία της μόδας, να δηλώσουν συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων TORINO FASHIONMATCH 2021 - Digital Event, που θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, από τις 15 έως 18 Νοεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στις κατηγορίες:

  • Σχεδιαστές μόδας, ανερχόμενα "fashion labels" and brands (garments/fashion accessories)
  • Εταιρίες που παράγουν υφάσματα και αξεσουάρ
  • Διανομείς προϊόντων μόδας και αλυσίδες καταστημάτων
  • Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Ακαδημαικά ιδρύματα

Η εκδήλωση δεν έχει κόστος για τους συμμετέχοντες και προσφέρει τη δυνατότητα συναντήσεων διαδικτυακά με άλλες επιχειρήσεις του χώρου έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών και την ανταλλαγή ιδεών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Unioncamere Piemonte, μέλος του Enterprise Europe Network (EEN) και η ΑΝΚΟ είναι μεταξύ των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης.

  • Πως να συμμετέχετε στο Torino Fashionmatch 2021:

Η εγγραφή σας είναι δυνατή στον ιστότοπο
https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας/Enterprise Europe Network για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη (Σπύρος Κελλίδης, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Λιάνα Παπατέρπου, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) Τηλ.2461024022, 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)

Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr

 

 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)