ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Cονίd-19 (26 Μαρτίου 2021)

 

Covid 19 Days velvento

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Από το τέλος του 2020 μέχρι και σήμερα ο Δήμος Βελβεντού δεν παρουσίασε κρούσμα Covίd-19 και αυτό οφείλεται στην συντονισμένη προσπάθεια όλων. Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν δύο κρούσματα και από πληροφορίες που έχουρε αυτά αναφέρονται σε συμπολίτες που προσβλήθηκαν εκτός Βελβεντού και τις μερες της προσωπικής τους καραντίνας βρίσκονται εκτός Βελβεντού. Δηλαδή, κατά την κοινή λογική, τοπικά δεν υφίσταται κίνδυνος διασποράς.

Ωστόσο, σήμερα(σ.σ 26-3-2021), αποφασίστηκε από την πολιτική ηγεσία ότι ολόκληρη η Π.Ε. Κοζάνης μπαίνει στο βαθύ κόκκινο επίπεδο συναγερμού και μαζί και ο Δήμος Βελβεντού.

Είναι να απορεί κανείς γιατί ελήφθη αυτή η γενικευμένη απόφαση. Θα μας πει κάποιος αρμόδιος για ποιο λόγο πρέπει να μπούμε πάλι σ' αυτόν τον «βαθύ κόκκινο» περιορισμο;

Τα πράγματα γίνονται ξανά δύσκολα άνευ υπαρκτού λόγου για τον τόπο μας και οι συνέπειες ειναι ανυπολόγιστες. Η τοπική εμποροεπαγγελματικη οικονομία και οι επιχειρήσεις σίτισης κατέρρευσαν και μαζί με αυτά βιώνουμε μια σειρά από άλλες ζόρικες επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής. Απορούμε, ειλικρινά, γιατί.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Παρ' όλα αυτά, οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια αποφυγής του κορωνοϊού με την ίδια προσήλωση. Παραμένουμε άπαντες σε επαγρύπνηση για να προφυλάξουμε την δημόσια υγεία με κάθε τρόπο.

Παίρνουμε όλα τα προστατευτικά μέτρα που υποδεικνύουν οι υγειονομικές αρχές. Τηρούμε αποστάσεις, φοράμε μάσκες και δεν εφησυχάζουμε.

 

πηγή :  velventos.gr

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)