Σύνδεση

Σύνδεση

Διαδικτυακή Εκδήλωση της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ για τη Δράση «Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων» στις 01/07/2021

 

 Kepa Anem Amke Gymnastiria

 

Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕη ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με χωρική αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίαςσε συνεργασία με την ΑΝΚΟ (Παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας προσκαλούν τις επιχειρήσεις Γυμναστηρίων των Περιφερειών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα:

Ερωτήσεις-Απαντήσεις & Χρήσιμες επισημάνσεις για την ορθή υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020:

«Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων»

την Πέμπτη 01/07/2021 στις 16:00

Σύνδεσμος για τη συμμετοχή στην εκδήλωση: 

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 971 4234 3648
Passcode: 748857

Παρακαλούμε θερμά να συμπληρωθεί, το αργότερο μέχρι τις 30/6/2021, η παρακάτω Φόρμα Εγγραφής για την τήρηση σειράς προτεραιότητας και την υποβολή ερωτημάτων που αφορούν στη Δράση προκειμένου να απαντηθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Φόρμα Εγγραφής

Επίσης η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά 

" target="_blank" rel="noopener">μέσω του καναλιού youtube της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ

Πληροφορίες

  • ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ (τηλ. 2310-480.000, www.kepa-anem.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • ANKO (για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τηλ. 24610-24022, anko.gr και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

OΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

1. Για όσους θα συνδεθούν μέσω υπολογιστή.

Κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που αναφέρεται πιο πάνω:

και τα υπόλοιπα θα τα «αναλάβει» από μόνο του το ZOOM. Θα σας οδηγήσει απευθείας στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί (Passcode: 748857).

2. Για όσους θα συνδεθούν μέσω smart κινητού ή tablet.

Θα πρέπει να κατεβάσετε από πριν, μέσω του Αpp store ή του Play store, την εφαρμογή ZOOM. Κατόπιν κάνετε κλικ στο εικονίδιο Join a Meeting και συμπληρώνετε στο κατάλληλο πεδίο (Join with meeting ID) το meeting ID.

Στη συνέχεια θα βρεθείτε στο περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

Meeting ID: 971 4234 3648
Passcode: 748857

 

 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC