Σύνδεση

Σύνδεση

Πολυθεματικό φεστιβάλ “Αντίπερα Γιορτές” στην Λίμνη Πολυφύτου


antipera giortes2

Το φεστιβάλ «Αντίπερα Γιορτές” έρχεται στη λίμνη Πολυφύτου, δίπλα ακριβώς από την Υψηλή Γέφυρα, στην πλευρά των Σερβίων, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ Μουσικής, Θεάτρου και Παράλληλων δράσεων.

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός “Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου”, στήνει μια υπαίθρια γιορτή με τη συνεργασία των τριών παραλίμνιων Δήμων και τη συμμετοχή φορέων και ανθρώπων της περιοχής, ξεδιπλώνοντας μια πλειάδα καλλιτεχνικών, δράσεων που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο. 

antipera giortes


antipera giortes3

Ιδέα – Οργάνωση: Εύη Μιμίκου, Νικολέτα Σιώμου, Στέλιος Χλιαράς 

«Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σκηνικό, ένα σκηνικό, που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θα έρθει όχι απλά να παρακολουθήσει αλλά να βιώσει ένα φεστιβάλ, να ενταχθεί πλήρως στα όσα συμβαίνουν, που είναι μαζί με το τοπίο ενωμένα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία παράσταση, που θα ξεκινάει νωρίς το απόγευμα λίγο πριν τη δύση του ηλίου και θα τελειώνει μετά τη δύση του ηλίου τη νύχτα. Η παράσταση λέγεται ‘’Βένθος’’, βένθος είναι το σύνολο των έμβιων οργανισμών, που ζουν σε θάλασσα και λίμνες και η παράσταση είναι ενταγμένη στα πλαίσια ενός τριήμερου φεστιβάλ, που γεφυρώνει», τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο σκηνοθέτης Στέλιος Χλιαράς.


Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου


Πηγή

 

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων


gefyra servia kozanis

Βρισκόμαστε στην τελική φάση επισκευής του προβόλου της γέφυρας Σερβίων που είχε πρόβλημα, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Αθανάσιος Βούρας Προϊστάμενος Τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο στάδιο αυτό θα αποκατασταθούν οι κατεστραμμένοι τένοντες και μετά θα ξεκινήσει η ολική συντήρηση της γέφυρας, πρόσθεσε ο κ. Βούρας. Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η τάνυση των τενόντων και θα δοκιμαστεί η αντοχή της γέφυρας, δήλωσε ο κ. Βούρας επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τέτοιο πρόβλημα και πρώτη φορά αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτόν. Η γέφυρα των Σερβίων είχε πολύ μεγάλη ζημιά και η μέθοδος αυτή έχει εφαρμοστεί μόνον λίγες φορές παγκοσμίως, κατέληξε ο κ. Βούρας.

Ρεπορτάζ Δ. Αμαραντίδου

 Πηγή

 

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης συμμετέχοντας στο εταιρικό σχήμα του προγράμματος Ανταλλαγής Νέων/ Youth Exhcange, του Erasmus+, με τίτλο: «Stop Motion, Not Rights!», αναζητά 5 νέους/νέες (18-30 ετών) για να ταξιδέψουν στην Κροατία.


arsis


Συγκεκριμένα:

Ανταλλαγή Νέων «Stop Motion, Not Rights!»

 • Mountain Lodge Omanovac, Pakrac, Κροατία
 • 19-28 Οκτωβρίου 2023
 • 5 άτομα ηλικίας 18-30 ετών

Καλύπτεται το 100% των εξόδων μεταφοράς μέχρι το ποσό των 275,00 ευρώ και το 100% της διαμονής και διατροφής

Οι ειδικοί στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Δημιουργία χώρου ανταλλαγής ιδεών, απόψεων και απόψεων με νέους/ες από διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς.
 • Υποστήριξη της προσωπικής ανάπτυξης των νέων, προώθηση δεξιοτήτων όπως: αυτοπεποίθηση, επίλυση προβλημάτων, ηγεσία και ομαδική εργασία.
 • Μάθηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικά και το δικαίωμα συμμετοχής στην πολιτιστική ζωή ειδικότερα.
 • Εκμάθηση για τη διαδικασία της ψηφιακής αφήγησης και δημιουργία σύντομων βίντεο stop motion χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI) και εφαρμογές για κινητές συσκευές.
 • Δημιουργία βίντεο stop motion με θέμα το δικαίωμα συμμετοχής στην πολιτιστική ζωή.

Φόρμα συμμετοχής-Υποβολή αίτησης:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqNSH7HNps_4JKaPwBsAV9LjCaJ_s31gsPQh7fP_iRVPQVQ/viewform?usp=sf_link

Πακέτο πρόσθετων πληροφοριών:

https://drive.google.com/drive/folders/1bxG_uR2Igg7xrK-VW5GVWUmudaSsSyFt

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 11:59 π.μ.

Τρόποι επικοινωνίας μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2461049799,

www.facebook.com/Arsis.Kozanis

 

 

Πηγή

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 8 Οκτωβρίου 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

ekloges 2023Σχετικά:

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 (pdf)

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – Δήμος Βελβεντού (pdf)

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – Δήμος Βοΐου (pdf)

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – Δήμος Εορδαίας (pdf)

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – Δήμος Κοζάνης (pdf)

Η Ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – Δήμος Σερβίων (pdf)

Στο Υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί διαδικτυακή πύλη με τον διακριτικό τίτλο «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» για την καταχώριση σε κεντρική βάση δεδομένων και δημόσια ανάρτηση των προεκλογικών εσόδων και δαπανών των εκλογικών συνδυασμών και υποψηφίων των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 (pdf)

Εκλογείς που δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη των αυτοδιοικητικών αρχών της 8ης Οκτωβρίου 2023 καθώς και των επαναληπτικών τους, της 15ης Οκτωβρίου 2023 (pdf)


Αποτελέσματα προηγούμενων εκλογών:

Δείτε τα αποτελέσματα προηγούμενων εκλογών στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

 

 

Πηγή

 

Ο Σύλλογος Φίλων μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» διοργανώνει θερινή συναυλία των μουσικών συνόλων του Summer Nights 2023 την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου


image overlay


Ο Σύλλογος Φίλων μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» διοργανώνει θερινή συναυλία των  μουσικών συνόλων του Summer Nights 2023. Στην κεντρική πλατεία στο Βελβεντό, Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7.00΄ μμ.

Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά.


velventines fones summer nights

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ Π.

ΧΑΝΙΩΤΗ Μ.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ.

ΚΟΝΤΟΣ Κ.

ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ Χ.

Θα πλαισιώσουν χορευτικά οι υπέροχες χορεύτριες:

ΑΛΙΚΗ ΠΙΣΤΙΩΛΑ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΑΛΛΑ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

 Η εκδήλωση τελεί υπό την συν διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- ΠΕ Κοζάνης

www.velventinesfones.gr

Πληροφ.: 6977273721


Με τιμή

το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

 

Πηγή

“Χτυπήθηκε” από την κακοκαιρία ο κάμπος του Βελβεντού


velvento katastrofes rodakinahome overlay


Μεγάλες είναι οι καταστροφές στις καλλιέργειες στον κάμπο του Βελβεντού από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις σε ροδάκινα και νεκταρίνια.
“Άνοιξαν οι ουρανοί” στην κυριολεξία και η βροχή που πέφτει τα τελευταία 24ωρα ξεπέρασε τα 140 κυβικά νερού μέχρι αυτήν την ώρα. Λίγο πριν την συγκομιδή των τελευταίων ποικιλιών και με την ζημιά να είναι σχεδόν ολική στις καλλιέργειες φέρνει για μια ακόμη φορά σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς.

Οι αγρότες της περιοχής μετρούν για μία ακόμη φορά τις ζημιές, που έχουν υποστεί τα καλοκαιρινά φρούτα από την κακοκαιρία, που “χτυπά” την περιοχή για τέταρτη φορά, μέσα στον χρόνο, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων “φούσκωσε” και το φαράγγι του Σκεπασμένου, χωρίς όμως να υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο λόγω της θολότητας του πόσιμου νερού, ο Δήμος Βελβεντού διένειμε εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους.


Πηγή

 

Ξεκινούν οι νέες εργασίες ενίσχυσης στη γέφυρα Σερβίων-Άγνωστος όμως ακόμη ο χρόνος κυκλοφορίας και οχημάτων άνω των 3,5 τόνων-Οι δηλώσεις Κατάκαλου


high bridge servia

Στη διαδικασία ανάδειξης του αναδόχου για την εκτέλεση των τελικών εργασιών, οι οποίες θα επιτρέψουν την κυκλοφορία και οχημάτων άνω των 3,5 τόνων από τη γέφυρα των Σερβίων αναφέρθηκε σήμερα, από τη ΖΕΠ, ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ Κωνσταντίνος Κατάκαλος.

Όπως ανέφερε σχετικά, σε 2-3 εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί με σχετικά ταχείς ρυθμούς η συγκεκριμένη ενίσχυση της γέφυρας (η οποία δε θα κλείσει, αλλά οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με την κυκλοφορία των ΙΧ) και στη συνέχεια, μετά τις απαραίτητες μετρήσεις, θα δοθεί η γέφυρα προς κυκλοφορία για όλα τα οχήματα.

Ωστόσο, ο Κ. Κατάκαλος ακόμη δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τον χρόνο κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και των άνω των 3,5 τόνων.
 

Πηγή

 

Μουσική βραδιά στο Μετόχι Βελβεντού το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21:30 -
Είσοδος Ελεύθερη


music night metoxi velvento home


music night metoxi velvento


 

Πηγή

 

Από το κλαδί στον καταναλωτή!
Το μυστικό για τη θρεπτική υπεροχή και αξία του
κλαρίσιου ροδάκινου του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού


asepop threptiki axia home

Η ποιοτική υπεροχή και η θρεπτική αξία των ροδάκινων Κοζάνης αναδείχθηκε σε εκδήλωση τύπου του οργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Πωλήσεως Οπωροκηπευτικών Προϊόντων Βελβεντού ΣΥΝΠΕ στο πλαίσιο της 17ης Γιορτής ροδάκινου και νεκταρινιού στο Βελβεντό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Οινοποιείο Βογιατζή, στο Βελβεντό Κοζάνης με αφορμή την ένταξη του Συνεταιρισμού στο τρίτο κατά σειρά συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα εμπορικής προώθησης των προϊόντων «FRUIT UP!», τριετούς διάρκειας και ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που αφορά τις αγορές της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Η θρεπτική αξία του κλαρίσιου ροδάκινου προκύπτει από την παραδοσιακή πρακτική συγκομιδής και προώθησης στην αγορά: από το κλαδί οδηγείται κατευθείαν στην τελική του συσκευασία και στον καταναλωτή. Γι’ αυτό μπορεί να συγκομίζεται πιο ώριμο. Γι’ αυτό είναι και πιο νόστιμο σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες. Το κλαρίσιο ροδάκινο διαφοροποιείται στο ότι η συγκομιδή του γίνεται με αντίσταση στην πίεση (με πιεσόμετρο τύπου Effegi και έμβολο διατομής 8 mm) η οποία μπορεί να κατέρχεται μέχρι και στα 2,5 κιλά, την ώρα που στο κοινό ροδάκινο η αντίσταση στην πίεση πρέπει να υπερβαίνει τα 3,5-4 κιλά ώστε να μην προκαλούνται ζημιές από την μηχανική καταπόνηση των καρπών.


asepop threptiki axia 3

Τα χαρακτηριστικά λοιπόν που ταυτοποιούν το κλαρίσιο ροδάκινο και το διαφοροποιούν από το κοινό ροδάκινο είναι:

 • Η υλοποίηση της διαλογής, τυποποίησης και συσκευασίας στο κτήμα και χωρίς τη μεσολάβηση μηχανών διαλογής – τυποποίησης και συσκευασίας και
 • Η διεξαγωγή της συγκομιδής των καρπών από το δένδρο σε προχωρημένο βαθμό ωρίμανσης, ώστε να παρουσιάζουν αντίσταση στην πίεση κατ’ ελάχιστο 2,5 κιλά.


  asepop threptiki axia 2  Οι καλλιεργητές του συνεταιρισμού φροντίζουν προσωπικά τα κτήματα τους εφαρμόζοντας σύγχρονες φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους καλλιέργειας αλλά και σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης Global G.A.P που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των ροδάκινων Velvita.  Όλα τα παραπάνω επιτρέπουν στους ανθρώπους του ΑΣΕΠΟΠ να επιλέγουν πιο νόστιμες ποικιλίες κι ας είναι πιο ντελικάτες, ακολουθώντας μία ολοκληρωμένη διαχείριση των καλλιεργητικών φροντίδων διασφαλίζοντας όλη τη νοστιμιά, το άρωμα και τη θρεπτική αξία του φρούτου.

  Ο Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας διευθυντής του εργαστήριου Δενδροκομίας του ΑΠΘ, Αθανάσιος Μολασιώτης μιλώντας στην εκδήλωση επεσήμανε ότι οι συντελεστές της επιτυχίας του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού που κάνουν την ποιοτική διαφορά για τα ροδάκινα του Συνεταιρισμού είναι αφενός το μικροκλίμα της περιοχής και αφετέρου η ωρίμανση του καρπού πάνω στο δέντρο, η σωστή συγκομιδή σε ώριμο στάδιο και η συσκευασία με τις προδιαγραφές που θέτει ο Συνεταιρισμός.

  Ο ίδιος εξήγησε ότι διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η χαμηλή γευστική ποιότητα των ροδακίνων (σκληρή υφή, έλλειψη αρώματος και γεύσης) αποδίδεται πρωτίστως στο γεγονός ότι αυτά συγκομίζονται νωρίς, προτού δηλαδή ο καρπός προλάβει να ωριμάσει κατάλληλα πάνω στο δένδρο ώστε να αποκτήσει όλες τις οργανοληπτικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Προηγούμενα στοιχεία της ερευνητικής μας ομάδας έχουν αναδείξει την πρόωρη συγκομιδή των ροδάκινων ως τον πιο σημαντικό παράγοντα της χαμηλής τους γευστικής ποιότητας.

  Ο κ. Μολασιώτης υπογράμμισε ότι «στα διατροφικά-βιοενεργά πλεονεκτήματα της κατανάλωσης του ‘κλαρίσιου ροδάκινου Βελβεντού’ συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με πρόσφατα αποτελέσματα σχετικού ερευνητικού έργου, και η υψηλή αντιοξειδωτική τους ικανότητα που προέρχεται από τη συσσώρευση στο φλοιό ανθοκυανών (κατεχίνη και επικατεχίνη) και στη σάρκα καροτενοειδών (ζεαξανθίνη) και πολυφαινολικές ενώσεις (κατεχίνη, επικατεχίνη, χλωρογενικό οξύ) εξαιτίας της ωρίμανσής τους επί του δένδρου. Είναι κοινά αποδεκτό και επιστημονικά τεκμηριωμένο από επιδημιολογικές μελέτες ότι οι ενώσεις αυτές αποτελούν ισχυρές φυτοθρεπτικές-φυτοχημικές ουσίες που προστατεύουν την ανθρώπινη υγεία από πληθώρα παθήσεων».

  Τέλος σχετικά με τη διατροφική αξία του Κλαρίσιου Ροδάκινου Βελβίτα, ο Μολασιώτης υποστήριξε ότι οφείλεται σε δύο βασικούς παράγοντες:

  Πρώτον, στο μικροκλίμα της περιοχής, στο συνδυασμό, την αλληλεπίδραση του υδάτινου όγκου της λίμνης του Πολυφύτου με τα Πιέρια Όρη που διαμορφώνουν κλιματικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα η μεταβολή, η διαφορά ημερήσιας και νυχτερινής θερμοκρασίας που καθορίζει σημαντικά ποιοτικά και αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά του καρπού. Για να δανειστώ, μια που εκδήλωση γίνεται σε οινοποιείο, ένα όρο από την οινοποιία, είναι το τερουάρ της περιοχής ένα σύνολο εδαφοκλιματικών παραγόντων και ειδικών χαρακτηριστικών της περιοχής (ανάγλυφο, παρουσία υδάτων, δασών, ηλιακής ακτινοβολίας, χλωρίδας και πανίδας) που καθορίζει τα χαρακτηριστικά των ροδάκινων του Βελβεντού, και αυτό είναι νομίζω σημαντικό να μελετηθεί στο άμεσο μέλλον

  Και δεύτερον στη ίδια τη φύση της ωρίμανσης πάνω στο δένδρο του Κλαρίσιου Ροδάκινου.

  Από βιολογική άποψη, μια ροδακινιά ανθίζει, σχηματίζει καρπούς (καρποδένει), μεγαλώνει και ωριμάζει ροδάκινα όχι για να τα συγκομίσει και να τα εκμεταλλευτεί ο άνθρωπος αλλά για να διαιωνίσει το είδος, δηλαδή ο καρπός, συγκεκριμένα το σπέρμα στο εσωτερικό του καρπού, να δώσει ένα νέο δένδρο (σπορόφυτο) αφού για παράδειγμα ο καρπός ωριμάσει και πέσει στο έδαφος κάτω από το δένδρο.

  Συνεπώς η τελική ωρίμανση του καρπού πάνω στο δένδρο, ακόμη και ορισμένες ημέρες παραπάνω παραμονής του ροδάκινου πάνω στο δένδρο, δηλ. αυτό που είναι το χαρακτηριστικό του Κλαρίσιου Ροδάκινου Βελβίτα, διευκολύνει με τον καλύτερο τρόπο την ορμέφυτη προσπάθεια του δένδρου να εφοδιάσει το καρπό στο τελικό στάδιο της ωρίμανσής του με ότι πιο πολύτιμο φυτοθρεπτικά έχει, ώστε όταν αυτό αποκοπεί από το μητρικό δένδρο να επιβιώσει και να το αναπαράγει, να το διαιωνίσει.

  asepop threptiki axia 1

  Λίγα λόγια για τον ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ:

  Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, µε κύρια προϊόντα το ροδάκινο και το νεκταρίνι, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας μας και σημαντικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για την περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης, αλλά και για την ελληνική οικονομία. Αριθμεί περίπου 400 παραγωγούς ενεργά µέλη που καλλιεργούν σήμερα περίπου 6.500 στρέμματα. Έχει καταφέρει να είναι γνωστός και εκτός των συνόρων, χάρη στα άριστα ποιοτικά προϊόντα που παράγει και όλες τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας που εφαρμόζει.

  Ο Συνεταιρισμός εξάγει ελληνικά φρούτα σε περισσότερες από 15 χώρες και επιπλέον:

  -Περιλαμβάνεται στους πρώτους Συνεταιρισμούς της χώρας που εφαρμόζουν Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης με ελαχιστοποίηση της χρήσης Φυτοπροστατευτικών Σκευασμάτων εφαρμογή Συστημάτων Βιολογικής Καταπολέμησης.

  -Διασφαλίζει την υιοθέτηση των επιστημονικά ενδεδειγμένων τεχνικών καλλιέργειας από τους παραγωγούς – μέλη του για τους οποίους εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές πρώτων υλών και πρόσβαση στις αγορές του εξωτερικού.

  -Συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις και διαθέτει μέσω ιδιόκτητου καταστήματος στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας τα προϊόντα του Συνεταιρισμού σε όλη τη χώρα και ιδίως τις τουριστικές περιοχές.

  -Εφαρμόζει προγράμματα προβολής των προϊόντων στο εξωτερικό με τη συμμετοχή σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που ανοίγουν νέες αγορές για τους αγρότες του Βελβεντού Κοζάνης.Πηγή

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Βελβεντού διοργανώνει πάρτι συγκέντρωσης φίλων δικυκλιστών διοργανώνει πάρτι στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στο Βελβεντό στις 13/8

motove logo

 

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Βελβεντού διοργανώνει πάρτι συγκέντρωσης φίλων δικυκλιστών στο όμορφο Βελβεντό! Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στις 13/8/23 κι ώρα έναρξης 22:00.

Σας περιμένουμε όλους

motove parti

 

 

 

Πηγή

 

Ώρα

ΚΑΙΡΟΣ

17.49°C

Βελβεντός

Scattered Clouds Humidity: 55%
Wind: N at 5.14 M/S

Ημερολόγιο

October 2023
Mo Tu We Th Fr Sa Su
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2023   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC