Σύνδεση

Σύνδεση

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Αποκριάτικη συνεστίαση στο Μετόχι


mov xoros metoximov xoros metoxi 2

 

Πηγή

 

Δήμος Βελβεντού: Προσοχή για τις τηλεφωνικές απάτες!


tilefonikes apates dimos velventou home


Ο Δήμος Βελβεντού ενημερώνει και εφιστά την προσοχή στους πολίτες και κυρίως στους προμηθευτές του για τις τηλεφωνικές απάτες που οργανώνουν επιτήδειοι, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα.

  Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάποιοι επιτήδειοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους δημότες και κυρίως με προμηθευτές του Δήμου και υποστηρίζουν ότι είναι υπάλληλοι του Δήμου και ζητούν προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

  Ο Δήμος Βελβεντού επισημαίνει ότι αυτές οι κλήσεις αποτελούν απάτη και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους κλήσεις. Κανένας υπάλληλος ή αιρετός του Δήμου μας δεν πρόκειται να ζητήσει τέτοιου είδους πληροφορίες μέσω τηλεφώνου.

Εάν οι πολίτες λάβουν τέτοιου είδους κλήσεις, είναι ανάγκη να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Logo Dimos Velventou no white outside

 


 

Πηγή

 

Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας: Ημερίδα ενημέρωσης την Τετάρτη 14.02.2024


imerida emporikos sillogos siatistas

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σιάτιστας σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης, το Δήμο Βοΐου & το Σύλλογο Λογιστών και Φοροτεχνικών Επαρχίας Βοΐου σας προσκαλεί στην Ημερίδα ενημέρωσης την Τετάρτη 14.02.2024 στις 18:00 στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Θέματα η φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και ατομικών επιχειρήσεων Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, Νέο ΕΣΠΑ με 70% επιδότηση, για ίδρυση νέων επιχειρήσεων και ενίσχυση των υφισταμένων της Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια απολιγνητοποίησης Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων ΔΥΠΑ Προγράμματα ενίσχυσης νέων αγροτών 2024.


imerida emporikos sillogos siatistas2Πηγή

Κοπή πίτας του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Βελβεντού, την Κυριακή 11/2 στην πίστα ΜΟΤΟΒΕ

 

motove logo 1 40Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Βελβεντού σας προσκαλεί στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 11/2/2024 και ώρα 15:00 στην πίστα του συλλόγου.

Ωστόσο, οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από τις 11:00π.μ. με

1. Την πίστα του συλλόγου να είναι ανοιχτή από τις 11:00 π.μ για προπόνηση με όμορφο θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

2. γκρουπ εντουράδων για εξόρμηση στα μονοπάτια του βουνού μας.

3. γκρουπ on-off μηχανών για μια όμορφη διαδρομή.

Οι δραστηριότητες 2, 3 θα έχουν αφετηρία και τερματισμό την πίστα του συλλόγου μας όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας στις 15:00.

Ο ΜΟΤ.ΟΒΕ σας εύχεται ένα ασφαλές και δημιουργικό έτος με πολλά χιλιόμετρα!

 

motove

 

 

Πηγή

 

Κοπή πίτας στον ΣΜΑ Βελβεντού, το βράδυ του Σαββάτου 10/2 στο Μετόχι


sma velventou

 
Αυτό το Σάββατο θα χαρούμε να σας δούμε όλους και να γιορτάσουμε μαζί με τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλ. Βελβεντού τη νέα, πολλά υποσχόμενη, χρονιά...

Ζωντανή μουσική και καλό φαγητό από το πάντα προσεγμένο μενού μας θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά σας...

σας περιμένουμε με χαρά....


smav


 
 

Λαογραφικός Σύλλογος Σκούλιαρης ”Η Τσιούκα”: Ετήσιος χορός την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου


tsiouka xoros metoxi home


tsiouka xoros metoxi
Πηγή

 

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού


morfotikos omilos velventou

 

Η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με τα εξής θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. 2023

2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2023

3. Οικονομικός προϋπολογισμός έτους 2024

4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

5. Συζήτηση

6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής ΕπιτροπήςΠηγή

Επιχειρηματική αποστολή στην Κων/πολη υπό τον ΥΦΥΠΕΞ κ. Φραγκογιάννη (1/2/2024) – Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

epimelitirio kozani


Το Επιμελητήριο Κοζάνης σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια σύγκλησης του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας στην Αθήνα (7 Δεκεμβρίου 2023), ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Φραγκογιάννης αναμένεται να μεταβεί στην Κων/πολη (31.1.-2.2.2024), συνοδεία επιχειρηματικής αποστολής.

Με αφορμή την επίσκεψη, το Ανώτατο Συμβούλιο Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (DEIK) προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικού φόρουμ και ημερίδας δικτύωσης (networking event) μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου τ. έ.

Λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των επιχειρήσεων-μελών σας, προκειμένου να υπάρξει αρχική έκφραση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ως άνω επιχειρηματική αποστολή, το τελικό πρόγραμμα της οποίας διαμορφώνεται και θα αποσταλεί μόλις οριστικοποιηθεί.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο:

     https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4v_Z9T6bNa_0bTmODj9H753AZmXK2DnFeusTHkYNnPf8Ekw/viewform?usp=sf_link

έως την Παρασκευή 19/01/2024.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ

 

 

Πηγή

 

Νέες στοχευμένες Δράσεις επιχειρηματικότητας του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027» για Υφιστάμενες, Νέες και Υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις

dikaih anaptixiaki metavasi 2021 2027 60

 

Δύο (2) νέες Δράσεις επιχειρηματικότητας δημοσίευσε η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στοχεύοντας στην ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των Δήμων Μεγαλόπολης, Οιχαλίας, Γορτυνίας και Τρίπολης της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

«Ίδρυση Επιχειρήσεων & Ενίσχυση Νέων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης», με προϋπολογισμό 20.000.000€ και δικαιούχους νέες και υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

draseis epicheirimatikotitas programmatos dikaii anaptyxiaki 27881

 

«Ενίσχυση Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & Μεγαλόπολης», με προϋπολογισμό 30.000.000€ και δικαιούχους υφιστάμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

dikaih anaptixiaki metavasi 2021 2027

 

 

Οι δράσεις ενθαρρύνουν επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην αξιοποίηση και ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, σύγχρονων και καινοτόμων διαδικασιών και μέσων στην παραγωγική διαδικασία, στην αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων ή/και παρεχόμενων υπηρεσιών και των εν γένει δραστηριοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένων και των ενεργειών οι οποίες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες, υποδομές και βέλτιστες πρακτικές σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης καθώς και την συγκράτηση των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων. Έμφαση δίνεται σε επιχειρήσεις στους τομείς προτεραιότητας της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS).

Τα επενδυτικά σχέδια αφορούν ελάχιστο και μέγιστο επιχορηγούμενο προϋπολογισμό από 20.000€ έως 100.000€Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης ανέρχεται στο 70% του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού της αίτησης χρηματοδότησης. Στις επιλέξιμες δαπάνες των Δράσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος, εξοπλισμός & μεταφορικά μέσα, παροχή υπηρεσιών και δαπάνες λογισμικού.

Οι ενισχύσεις θα διατεθούν στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 2023/2831 της 13ης Δεκεμβρίου 2023 σχετικά με την εφαρμογή των άρθρων 107 και 108 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (De Minimis).

Οι δημοσιεύσεις έχουν αναρτηθεί στους διαδικτυακούς ιστοτόπους της ΕΥΔΑΜ www.eydam.gr, του ΕΣΠΑ 2021-2027 www.espa.gr και του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και των εταίρων του με Γεωγραφική Αρμοδιότητα τις περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης, συγκεκριμένα: α) για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ www.kepa-anem.gr β) για τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων www.diaxeiristiki.gr.

Στις παραπάνω ιστοσελίδες είναι διαθέσιμες οι Αναλυτικές Προσκλήσεις των Δράσεων, συμπεριλαμβανομένου του συνόλου των συνοδευτικών εγγράφων.

  • Ημερομηνία έναρξης υποβολών: 08.02.2024 και ώρα 13.00
  • Ημερομηνία λήξης υποβολών: 08.04.2024 και ώρα 15.00

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΟΠΣΚΕ)

Αιτήσεις χρηματοδότησης στις οποίες δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα υποχρεωτικά προς συμπλήρωση πεδία του ΟΠΣΚΕ, δεν θα είναι δυνατό να υποβληθούν.

Για την αξιολόγηση των αιτήσεων χρηματοδότησης θα εφαρμοστεί η συγκριτική αξιολόγηση.

Αναλυτικά οι προσκλήσεις:

 

Πηγή

 

Βελβεντό: Αναβίωσε σήμερα Πέμπτη 18/1 το έθιμο της λουκανικοφαγίας στο εξωκλήσι του Αγ. Αθανασίου


agios thanasios loukanika overlay


Αναβίωσε το έθιμο της ΄΄λουκανικοφαγίας΄΄ ανήμερα της εορτής του Αγ. Αθανασίου. Τα μέλη του ΚΑΠΗ Βελβεντού προσέφεραν παραδοσιακά λουκάνικα και τοπικό κρασί στο εξωκλήσι του Αγ. Αθανασίου, που βρίσκεται στο 2χλμ επαρχιακής οδού Βελβεντού – Παλαιογράτσανου. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία.

 

 

 

Πηγή: velventos.gr 
          kozan.gr

 

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2023   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC