Σύνδεση

Σύνδεση

''Business Meetings Food Paris'' - Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων & ποτών SIAL, 15-21 Οκτωβρίου 2022


Business Meetings Food Paris home


Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών SIAL 2022 (15-19 Οκτωβρίου 2022), διοργανώνεται από τη Business France, σε συνεργασία με τα Εμπορικά Επιμελητήρια Νορμανδίας & Παρισιού και με τη στήριξη του Δικτύου Enterprise Europe Network, η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "Βusiness Meetings Food Paris" από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.

Οι Επιχειρηματικές Συναντήσεις ''Business Meetings Food Paris'' θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου 2022 στην Έκθεση SIAL στο Παρίσι και διαδικτυακά από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022, όπου παραγωγοί και αγοραστές θα συναντηθούν με στόχο την εξεύρεση νέων προϊόντων.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL 2022 θα διεξαχθεί από 15-19 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι / Γαλλία και αποτελεί την μεγαλύτερη στο είδος της έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται οι εξελίξεις και οι τάσεις που καθορίζουν την βιομηχανία τροφίμων διεθνώς.

Business Meetings Food Paris

Πως μπορείτε να συμμετέχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις ''Business Meetings Food Paris''

  1. Εγγραφή στην πλατφόρμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2022.
  2. Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα εγγραφής που περιγράφει την εταιρεία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.
  3. Ζητήστε συναντήσεις και αποδεχτείτε ή απορρίψτε αιτήματα συναντήσεων.
  4. Προχωρήστε στην πληρωμή των συναντήσεων με την παραλαβή της τελικής ατζέντας σας (μόνο για προμηθευτές).
  5. Γνωρίστε τους πιθανούς συνεργάτες σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Β2Β συναντήσεις από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου ή διαδικτυακά από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.

  • Προθεσμία εγγραφής: 28 Σεπτεμβρίου 2022
  • Τιμή για προμηθευτές: 250 € ανά επιβεβαιωμένη συνάντηση (χωρίς φόρο)

 

Η εγγραφή για τη συμμετοχή σας στην Εκδήλωση Business Meetings Food Paris
στον ιστότοπο b2Match:

https://business-meetings-food-paris-2022.bf.b2match.io/

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β, μπορούν να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη, με την ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., μέλος του Enterprise Europe Network, και συγκεκριμένα με τον κ. Σπύρο Κελλίδη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και την κα. Λιάνα Παπατέρπου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στα τηλέφωνα 24610.24022 και 24610.27946 (εσωτερικά 676,677)
Website: www.anko.gr & www.anko-eunet.gr

 

 

 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC