Σύνδεση

Σύνδεση

Έρχεται νέα τεχνική παρέμβαση στη Γέφυρα Σερβίων – Θα μπει υδρομόνωση – Τι θα γίνει με την κυκλοφορία


gefyra vouras

Ο Σάκης Βούρας εξηγεί στο True Story Radio

 

Στον Αντώνη Πουγαρίδη και το True Story Radio μίλησε την Τετάρτη ο Σάκης Βούρας  Προϊστάμενος Τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Περιφέρειας (έδρα), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το θέμα της Γέφυρας των Σερβίων. Όλα πλέον κυλούν ομαλά και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται για οχήματα μέχρι 40 τόνους χωρίς τη χρήση φαναριών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως τόνισε ο κ. Βούρας, θα προχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες σε ένα ακόμη έργο, στο τμήμα της Γέφυρας που αντιμετώπισε τα γνωστά προβλήματα όλο το προηγούμενο διάστημα, όπου και θα γίνει σύστημα αποστράγγισης.

Αυτό σημαίνει ότι θα φρεζάρουν το υπάρχον ασφαλτικό, θα προστεθεί υδρομόνωση και κάποιες λεπτές ασφαλτικές στρώσεις, ώστε και να μην υπάρχει επιβάρυνση αλλά και να μπορούν να διώξουν τα νερά που διαπιστώθηκε ότι έτρεχαν παντού στο φορέα, δημιουργώντας μακροχρόνιες φθορές.

Η εν λόγω παρέμβαση ήταν και προτροπή των ειδικών που έλεγξαν ενδελεχώς τη γέφυρα, με τα στελέχη της Περιφέρειας να προσανατολίζονται στο να μην κλείσουν εκ νέου τη γέφυρα για την τεχνική παρέμβαση που απαιτείται, αλλά να γίνει χρήση των φαναριών και εναλλαγή κυκλοφορίας όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Η εν λόγω παρέμβαση θα είναι σύντομη χρονικά και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στους διερχόμενους.


 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC