Σύνδεση

Σύνδεση

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν, για διάστημα δύο μηνών, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του έργου «Εργασίες ανακατασκευής τμήματος καταστρώματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων»


gefira servion

 

Την εναλλάξ κυκλοφορία (λόγω στένωσης) της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας (υψηλή γέφυρα Σερβίων).  Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού, εναλλάξ ανά κατεύθυνση.  Στην περίπτωση που η περιοχή επέμβασης υπερβαίνει τα 50 μ., η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από σημαιοφόρους με τη χρήση ενδοεπικοινωνίας. Για χρονικό διάστημα πενήντα πέντε (55) ημερών το μέτρο της εναλλάξ κυκλοφορίας θα εφαρμοσθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (ώρες 07:00 έως 17:00), ενώ για επιπλέον πέντε (5) ημέρες το μέτρο θα ισχύσει και κατά τη διάρκεια της νύχτας (όλο το 24ωρο). Στην τελευταία περίπτωση (24ωρες εργασίες στεγανοποίησης-μόνωσης), θα χρησιμοποιηθούν φορητοί φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι θα λειτουργούν σε εύρος 400 μέτρων περίπου.

Δεν θα εκτελούνται εργασίες σε ώρες μειωμένου φωτισμού (βραδινές ώρες), με εξαίρεση την περίοδο των (5) ημερών κατά τις οποίες οι εργασίες θα εκτελεσθούν καθ΄όλο το 24ωρο.  Μόνιμη υφιστάμενη σήμανση η οποία έρχεται σε σύγκρουση με αυτήν που προτείνεται θα πρέπει να απομακρυνθεί ή να καλυφθεί ώστε να αποφεύγεται η σύγκρουση των χρηστών του οδικού δικτύου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (ημέρα – νύχτα).  Μετά το πέρας των εργασιών τα τμήματα της οδού όπου θα υπάρχουν παρεμβάσεις, θα παραδίδονται στην κυκλοφορία με ιδιαίτερη μνεία στην απόκρυψη στοιχείων της εργοταξιακής σήμανσης που δεν απαιτούνται και απομάκρυνσή τους από το οδόστρωμα προκειμένου να μην υπάρχει σύγχυση των χρηστών της οδού. Οι εργασίες δεν θα εκτελούνται κατά τις ημέρες που υφίστανται επικίνδυνες για
την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.λ.π.). Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την ανάρτησης της παρούσας στο διαδίκτυο και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.
Πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC