Σύνδεση

Σύνδεση

Ecotours: Ερωτηματολόγιο για τον εντοπισμό των κοινωνικοοικονομικών τρωτών σημείων και των περιβαλλοντικών προκλήσεων των Τουριστικών επιχειρήσεων


ecotours

 

Στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος Ecotours που υλοποιεί η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούμε να αφιερώσετε 10' από τον χρόνο σας και να συμβάλετε με τις απαντήσεις σας στην έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και τις αρχές βιώσιμης και κυκλικής οικονομίας που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν.

Όλοι οι εταίροι του προγράμματος στην Ευρώπη υλοποιούμε την έρευνα αυτή  απευθυνόμενοι στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Τουριστικού οικοσυστήματος αλλά και στους φορείς πολιτικής (stakeholders) που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, άμεσα ή έμμεσα.

Μέσω της έρευνας θα καταγραφούν αφενός οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid στη λειτουργία των Τουριστικών επιχειρήσεων αφετέρου θα αποτυπωθούν οι κοινωνικοοικονομικές ευπάθειες και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις προοπτικές βιωσιμότητας μέσω της κυκλικής οικονομίας στον Τουρισμό και της υιοθέτησης περιβαλλοντικών προτύπων.

Το Ερωτηματολόγιο που σας προσκαλούμε να απαντήσετε (στα αγγλικά) έως τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν απαιτεί περισσότερο από 10' και θα το βρείτε σε αυτό το link.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι απαντήσεις θα αντιμετωπιστούν με αυστηρή εμπιστευτικότητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Η έγκαιρη συνεισφορά σας θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συλλέξουμε ολοκληρωμένα σχόλια που θα οδηγήσουν σε τεκμηριωμένες αποφάσεις και την ανάληψη βιώσιμων στρατηγικών για τον οικολογικό Τουρισμό.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνηση στο τηλ. 2461024022 ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εξής: Βασιλική Βάντα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Λιάνα Παπατέρπου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Σπύρος Κελλίδης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC