Σύνδεση

Σύνδεση

Ecotours - Ανακοίνωση Ανοιχτής Πρόσκλησης για Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις


ecotours mikres epixeiriseis

 

Εάν είστε και ΜΜΕ που ενδιαφέρεται για την προώθηση του κυκλικού και βιώσιμου τουρισμού, το έργο Ecotours προβλέπει την παροχή οικονομικής στήριξης σε Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις ως μέσο για να ενισχύσει την ικανότητα των ΜΜΕ του τουρισμού να προωθήσουν τον κυκλικό τουρισμό και να υιοθετήσουν τις περιβαλλοντικές αρχές, πρακτικές και πρότυπα στις επιχειρήσεις τους.

  • Ανακαλύψτε πώς να συμμετέχετε στην εμπειρία ECOTOURS!

Η μετατροπή των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε κοινά εργαστήρια για την ανάπτυξη κυκλικών και αειφόρων τουριστικών οικοσυστημάτων είναι ο τελικός στόχος του έργου ECOTOURS.
Πρόσφατα δημοσιεύσαμε την πρόσκληση για επιλογή τουριστικών ΜΜΕ με έδρα την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Κύπρο.
Οι επιλεγμένες ΜΜΕ θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουν τον κυκλικό τουρισμό και να υιοθετήσουν περιβαλλοντικές αρχές, πρακτικές και πρότυπα στις επιχειρήσεις τους.

Η επιχείρησή σας θα μπορούσε να επιλεγεί και να επωφεληθεί από την οικονομική υποστήριξη που δομείται ως εξής:

● 80 ώρες παροχής συμβουλών και καθοδήγησης για κυκλική επιχειρηματική ανάπτυξη,
● Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πιστοποίηση,
● Συμμετοχή σε διεθνή εκπαιδευτική επίσκεψη,
● Υποστήριξη για τη δημιουργία κυκλικών οικοτουριστικών διαδρομών
● Συμμετοχή στο διαγωνισμό καινοτομίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου ECOTOURS!

  • Πώς να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας ως τουριστική ΜΜΕ

Η πρόσκληση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του έργου ECOTOURS σε αυτό τον σύνδεσμο , όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κατεβάσετε την πρόσκληση προκηρύξεων για τις ΜΜΕ που είναι διαθέσιμη στις εθνικές γλώσσες του έργου (Αγγλικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Γαλλικά και Ουγγρικά). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 10 Αυγούστου 2023 (17:00 CET).

Η φόρμα υποβολής είναι στα αγγλικά και είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ παρακάτω:

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

ECOTOURS: Ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών μετατρέποντάς τους σε εργαστήρια συνανάπτυξης κυκλικών και αειφόρων τουριστικών οικοσυστημάτων

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απευθύνεται σε ΜΜΕ με έδρα την Ιταλία (επαρχίες Enna, Agrigento και Trapani), Ελλάδα (Δυτική Μακεδονία), Γαλλία (Κορσική), Ουγγαρία (Νότια Μεγάλη Πεδιάδα), Ισπανία (Γαλικία, Βίγκο), Κύπρο (Λευκωσία), που αντιμετωπίζουν κοινές κοινωνικοοικονομικές προκλήσεις λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.

Οι ειδικοί στόχοι του έργου είναι:

● Να αυξήσει την ικανότητα των ΜΜΕ του τουρισμού και των κοινοτικών οικοσυστημάτων στην Ε.Ε να ενσωματώνουν και να προωθούν βιώσιμες στρατηγικές και πρακτικές στον κυκλικό τουρισμό.

● Να ενισχύσει τη διαδικασία μετάβασης των τουριστικών ΜΜΕ αυξάνοντας την ικανότητά τους για υιοθέτηση βιώσιμων και κυκλικών αρχών και προτύπων.

 

 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Ώρα

ΚΑΙΡΟΣ

24.49°C

Βελβεντός

Clear Sky Humidity: 40%
Wind: NNW at 2.57 M/S

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC