Σύνδεση

Σύνδεση

Πολυθεματικό φεστιβάλ “Αντίπερα Γιορτές” στην Λίμνη Πολυφύτου


antipera giortes2

Το φεστιβάλ «Αντίπερα Γιορτές” έρχεται στη λίμνη Πολυφύτου, δίπλα ακριβώς από την Υψηλή Γέφυρα, στην πλευρά των Σερβίων, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ Μουσικής, Θεάτρου και Παράλληλων δράσεων.

Ο καλλιτεχνικός οργανισμός “Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου”, στήνει μια υπαίθρια γιορτή με τη συνεργασία των τριών παραλίμνιων Δήμων και τη συμμετοχή φορέων και ανθρώπων της περιοχής, ξεδιπλώνοντας μια πλειάδα καλλιτεχνικών, δράσεων που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο. 

antipera giortes


antipera giortes3

Ιδέα – Οργάνωση: Εύη Μιμίκου, Νικολέτα Σιώμου, Στέλιος Χλιαράς 

«Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σκηνικό, ένα σκηνικό, που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θα έρθει όχι απλά να παρακολουθήσει αλλά να βιώσει ένα φεστιβάλ, να ενταχθεί πλήρως στα όσα συμβαίνουν, που είναι μαζί με το τοπίο ενωμένα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία παράσταση, που θα ξεκινάει νωρίς το απόγευμα λίγο πριν τη δύση του ηλίου και θα τελειώνει μετά τη δύση του ηλίου τη νύχτα. Η παράσταση λέγεται ‘’Βένθος’’, βένθος είναι το σύνολο των έμβιων οργανισμών, που ζουν σε θάλασσα και λίμνες και η παράσταση είναι ενταγμένη στα πλαίσια ενός τριήμερου φεστιβάλ, που γεφυρώνει», τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο σκηνοθέτης Στέλιος Χλιαράς.


Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου


Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC