Σύνδεση

Σύνδεση

Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για τη νέα προϊοντική σειρά Velvita Gold της Velvita!

velvita gold premium home

Χτες το απόγευμα(3/7/2024), η Λαχαναγορά της Αθήνας γέμισε άρωμα, γεύση και χρώμα ροδάκινου, φιλοξενώντας την όμορφη εκδήλωση παρουσίασης του νέου brand ροδάκινων Velvita Gold από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Βελβεντού, «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού». Η εκδήλωση αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον παραγωγών και εμπόρων, αναδεικνύοντας τη σημασία του ποιοτικού ελληνικού προϊόντος και το νέο ποιοτικό βήμα που αποτελεί για όλο τον ελληνικό κλάδο του ροδάκινου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, κ. Νίκο Κουτλιάμπα και τον γεωπόνο-τεχνικό σύμβουλο του συνεταιρισμού, κ. Δημήτρη Βακάμη, οι οποίοι εξήγησαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμπορική σημασία της νέας αυτής προσπάθειας. Οι 6 νέες ποικιλίες ροδάκινων και οι 7 νέες ποικιλίες νεκταρινιών (η μια λευκόσαρκη) Velvita Gold θα είμαι μοναδικές στην Ελλάδα τόσο γιατί ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, όσο και επειδή χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα, την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμα, αποτέλεσμα και των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής Βελβεντού, της καλλιεργητικής φιλοσοφίας του συνεταιρισμού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο Βραβευμένος Brand Strategist, κ. Χρήστος Κατσάνος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα ροδάκινα και να απολαύσουν διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες βασισμένες σε αυτά.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν και στελέχη του ΥπΑΑΤ και του αγροτικού συνεταιριστικού χώρου, ολοκληρώθηκε με μουσική, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που τόνισε το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας των μελών του «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού». Η επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει τη δυναμική του νέου brand Velvita Gold και την προοπτική του να κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αγορά.
 

Πηγή

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο?

Στείλτε μας τα σχόλια σας!

(Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται)

Αρχική       Ο Σύλλογος      Το Βελβεντό      Τα Νέα μας       Επικοινωνία         Χρήσιμα Τηλέφωνα

 

  Copyright © 2015 - 2024   
     Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού     

                                                                   
 Designed by  
Tech Solutions PC